Tidig söndagmorgon

Godmorgon alla ni som är vakna och alerta där ute. Nu undrar säkert många varför jag är uppe så här tidigt en söndag, den dagen man ska sova som allra längst egentligen. Ja jag har väl inget bättre svar än att min sambo började jobba nu klockan sju, när klockan ringde klockan sex vaknade naturligtvis också jag, kände mig ganska utvilad och tyckte inte att det var någon ide att ligga kvar, steg upp,fixade kaffe och åt lite frukost. Tänkte att det var ju faktiskt en vecka sedan jag bloggade så nu är det dags igen. Idag har jag inte så värst mycket planerat, tänkte städa lite det ser ut som femtioelfte världskriget brötit ut, det gör det i och för sig alltid så jag är van. Vi håller ju på att fixa lite i vårt hus så det står flyttlådor överallt, vi har köksbordet i vardagsrummet, ingen ordentlig soffa eller TV har vi heller. Vi flyttade hit den sista januari i år och har hållt på sen dess, men inte tillräckligt mycket och snabbt för det är mycket kvar. Jag börjar känna mig ganska desperat och vill att vi ska bli klara snart, jag hoppas att vi blir det till jul i alla fall annars flyttar jag in till stan, nej jag skojar bara...  jag flyttar till Lappland =).

En annan sak som är väldigt kul i alla fall är att jag börjat träna. Jag och en tjejkompis tränar ca tre gånger i veckan. Vi ska faktiskt iväg och träna idag, det ska bli kul. Vi går oftast på jympa... nu är det säkert många som tycker att det låter tantigt med jympa, men jag ska säga att det är faktiskt väldigt kul och svettigt värre ibland, det är så bra för det finns olika nivåer, bas, medel och intensiv. Vi går även på yoga, det är också krävande för kroppen men det är lugna och fokuserade rörelser, mycket avstressande och skönt. Jag vill så gärna prova på en del olika pass som t.ex. core då man tränar rygg och mage ( kroppshållning och sånt tror jag), step m.m. det kommer säkert efter en tid, vi har tränat i snart en månad. Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av denna arla och fridfulla morgon. Tills nästa gång...

Tjingeling =) /Cilla

Influensa på ingång?! =(

Jaha... nu sitter jag här framför datorn igen och vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag ser ut som maskerna hängades utanför teatrarna... en är ledsen och en är glad, det är bara det att jag liknar båda två på en och samma gång. Jag tror nämligen att jag håller på att bli sjuk. Det verkar som det är influensa eller nåt på gång. Jag har ont överallt och är så oerhört trött... men ändå inte, konstig känsla eller hur? jag tror nämligen att alla har känt så här någon gång. Min sambo och hans kusin är iväg och kollar på offroadkörning med ryska bilar som kallas Lada Niva (bilmärket alltså) min sambo vill så gärna ha en sådan han tycker ett de är så fina, det tycker däremot inte jag. Men jag skulle gärna kunna tänka mig att följa med och vara passagerare under en sådan tur, det låter faktiskt ganska kul att köra omkring i lerpölar och över stockar och stenar. Det enda negativa är att det går inte så speciellt snabbt... jag gillar fart och hade gärna provat på att åka rally eller folkrace. Eftersom det inte finns något som helst tålamod i mig så är det nog bättre med rally än offroad, jag hade blivit vansinnig efter fem minuter i bilen om vi hade kört fast eller nåt och skulle behöva vänta en stund. 
     I alla fall så fick jag en hel kasse med filmer att kolla på under dagen, jag har kollat på två stycken än så länge, Wayne`s world, en av mina favoriter j(ag har en otroligt lätt och löjlig humor) sen kollade jag på Matrix-revolutions jag fullkomligt älskar dem filmerna. Mina absoluta favoritfilmer är SKRÄCK... finns det något bättre än att ligga nerbäddad i sängen (det är det enda vi har just nu vi äger tyvärr ingen soffa) och trycka igång en riktigt äcklig och nästan blöjbehovsskrämmande (vet inte vart jag fick detta ifrån men ni förstår säkert vad jag menar) skräckfilm och verkligen bli så rädd att viljan att sova inte är aktuell på ett bra tag.
     Hoppas att jag uttryckt mig klart och tydligt  =)
Det var ganska bra att sitta och blogga en stund, nästan så att jag glömde bort att jag var lite halvdålig... men det går förstås bra att tycka synd om mig ändå ifall ni så gärna vill det =)

Kram till er alla från Cilla

Här är Saga och Wilma, visst är dem söta!!! =)


söta kisar

Hej allihopa. Kommer ni ihåg att jag lovade lägga ut bilder på mina söta kisar? det ska jag göra nu, hoppas att ni gillar dem. Kram Cilla

tillökning i familjen

Ja, ni läste rätt. Jag och min sambo har blivit välsignade, för en vecka sedan hämtade vi två kattungar som är sååååå söta. Vi har döpt dem till Wilma och Saga. Nu har vi alltså fyra katter. Vi har bestämt oss för att nu blir det inte fler. Jag har inga bilder på dem att lägga ut ännu men det kommer jag snart att göra det lovar jag. De är världens busigaste och gulligaste små kattungar. Lillebror accepterar dem väldigt bra, värre är det mellan Smulan och de tre vilddjuren. Men det löser sig nog med tiden, det kan ju ta ganska lång tid innan de ställt in sig.

Måste också berätta att i förrgår... i söndags, var jag åter ute i skogen och plockade svamp, eller rättare sagt hängde på mina kompisar som tycker att det är askul att plocka svamp. Jag hittade knappt ingenting, medan mina kompisar hittade hur mycket som helst... nästan i alla fall. I går fick jag ta del av skörden på smörgås, nystekta kantareller det är inte så dumt.

Just nu sitter jag här och väntar på att köra till skolan, jag börjar klockan halv elva. Vi håller på med ett mycket roligt praktiskt tema. Vi tar venprov och subkutana injektioner, idag ska vi börja med de intramuskulära injektionerna. Det är så kul. Vi övar på varandra, det är lite nervöst och darrigt i början men det ska nog gå över. Om en vecka exakt från idag ska vi ha tentamen IGEN... denna gången i farmakololgi, denna tenta är elektronisk och det är ganska skönt. Hoppas verkligen att jag klarar det.

Hej svejs/Cilla

RSS 2.0