Kram och grattis till alla morsor där ute!! =)


Sommar, sommar och sol...

Ja mina vänner.. Det verkar som att det äntligen har blivit riktig sommar. Det har i och för sig varit ganska många soliga dagar hitintills om man räknar bort alla regniga förstås.
Jag känner mig verkligen fri när sommaren har kommit, på vilket sätt kan jag inte riktigt förklara, men det är kanske för att jag inte längre behöver sitta inne nästan hela dagen och så är det så ljust också långt ut på kvällarna.
Inatt gick jag och min sambo till sängs klockan halv tre. Anledningen till denna sena ankomst till sovrummet var för att vi hade kollat på den sanslöst roliga filmen: Liftarens guide till galaxen.
Vi vart bara tvugna att kolla klart, det gick inte att slita sig.
I alla fall.. när vi släckt ner i hela huset såg vi soluppgång i öster. En rödgul skimrande himmel, ungefär som en lägereld i det blå...!

Jag vaknade i alla fall klockan nio i morse.Llite sand i ögonen hade jag allt, men tänkte att när det är så underbart väder ute kan jag inte ligga och dra mig längre. Jag tog bilen och körde ner till byns affär (vi hade ingen frukost hemma) och köpte nybakade frallor och lite annat som jag skulle ha nytta av under dagen. Jag tycker det är så vansinnigt mysigt att sitta tillsammans på helgerna och äta frukost tillsammans och njuta av en kopp gott nykokt kaffe. Eftersom att vi jobbar och går i skolan om vartannat så blir det endast på helgerna vi kan njuta av vår frukost tillsammans i godan ro.

Idag är det ju även lite av en högtidsdag.. ja precis, det är MORS dag. Jag glömde att jag i torsdags skulle ha postat ett kort till min kära mor så hon hade hunnit få det på fredag, men det blev inte så, (jag som alltid kommer ihåg att göra det) Jag ringer till henne idag istället och gratulerar.. hon kommer att få ytterligare ett samtal imorgon eftersom att hon då fyller år  =). Har fanken glömt att skicka ett kort tills dess också.
Nä detta är ju inte klokt, jag borde f-n i mig skämmas. =( Men det betyder ju i och för sig lika mycket att ringa, även om man glömt att skicka en grattishälsning).
Jag ringer väl om två timmar eller nåt, då vet jag att hon kommit hem från jobbet. =)

Då vill jag bara säga att glöm inte bort era morsor idag, men inte heller några andra dagar. Som min mor brukar säga (inte helt ordagrant därför använder jag inget citattecken) : varför är det bara mors dag en gång om året?, det ska väl egentligen vara varje dag. Det tycker jag hon har alldeles rätt i. =)

Hurra för dig MOR, och tack för du finns!!!

Ha det så länge. Kram Cilla

Långpromenad.

Idag har jag varit ute på en ganska lång promenad, nästan en mil lång faktiskt. Det var jag och fyra kompisar som gick från Hässlegården via Bastasjön och sedan till Mörtasjön som var vårt slutmål. Efter ca 3.5 kilometer satte vi oss ned på ett förfallet (eller vad man ska säga, det låg i alla fall ned) träds stam och drack en ljuvlig kopp kaffe med lite dopp. Naturen är enormt fin i skogarna häromkring.
Vi hade verkligen tur med vädret, varken för kallt eller för varmt. 
Man kan gå i sina egna tankar och titta på allt fint som finns runtomkring. Det kändes inte alls som vi gått så långt som nästan en mil. 

Men när jag kom hem... ååååhhhh, det kändes som om jag gått jorden runt. Varenda liten muskel och led värkte. Att jag hade muskler på vissa ställen det gjorde så ont på visste jag bara inte. Men det kändes skönt när jag med gott samvete kunde sätta mig i soffan och slappna av och inte göra så mycket. Men det e klart att jag var ju tvungen att plugga och det kändes ju inte så där jättebra. Jag var så trött och det kändes som att John Blund var och hälsade på en liten stund men gav sig av ganska snabbt igen. Nu e jag klar med det jag ska ha skrivit tills imorgon i alla fall, ska jag bara sitta och plugga igenom de sjukdomar jag skrivit om hitintills. Gääsp.

Hej så länge/ Cilla

Oj då...

Vart tog jag vägen??? Det frågar jag verkligen mig själv. Jag som trodde att jag skulle bli en trogen bloggare, men det ser inte så ut. =(
Jag har (faktiskt utan att ljuga) haft det ganska stressigt en tid nu. Jag hade för två veckor sedan en stor tenta (som jag klarade) vilken jag aspluggade till. Jag var så trött på att läsa att jag till slut nästan kräktes. När det äntligen var över sköljde en otrolig lättnad över mig och jag var så glad.
Men det visste jag inte skulle vara så länge. För efteråt var det bara att börja råplugga igen. För den 4/6 har vi tenta IGEN...??? Denna gången är den muntlig, vilket nog e ännu värre, det känns inte särskilt bra. Stressigt värre kan jag säga. Men det e bara att bita ihop.


Haj haj!! =) / Cecilia

RSS 2.0